gkomanli Gültekin KOMANLI

Bir e-Ticaret grup şirketinde... Bu öykümüz halen geliştirilmekte. Her türlü yorum ve öneriye açığız. Destek ve katkınızı bekleriz efendim.


Não-ficção Todo o público.

#e-Ticaret #ecommerce #web #girişimci #enterpreneur #acquisition #batak #patron #sunum #hedefler
1
2.3mil VISUALIZAÇÕES
Em progresso
tempo de leitura
AA Compartilhar

Büyük hedefler

Patron Avrupa'nın ortasında bir fonu yönetiyor ve kendisi ailecek orada yerleşmiş, bir zamanlar ülkemizin ilk büyük ve ses getiren eTicaret şirketine yatırım yapmış, bir kaç yıl sonra yapılan satışla parasını çok kat fazlasıyla almış, tadı damağında kalmış olsa gerek kendisi eTicaret işine girmiş.

Ben şirket kurulduktan 8-10 ay kadar sonra katıldım. Gerçi Genel Müdür ile bir süre öncesinden tanışıyoruz, benden bazı ricaları olmuştu, yardımcı olmuştum.

Patron bizim Genel Müdür'e "piyasanın 1 numarası olacağız, buna göre plan yapın" diye hedef vermiş.

Yani en büyükleri geçeceğiz! “Korkun bizden” diyoruz, hatta Star Trek dizisindeki Borg’un ünlü “resistance is futile” lafını slogan bile yapmak istediler ama bizden önce çok kullanan olmuş, neyse vazgeçildi.



23 de Dezembro de 2022 às 15:42 4 Denunciar Insira Seguir história
1
Leia o próximo capítulo Rekabet ortamı

Comente algo

Publique!
Arman Berra Arman Berra
Gültekin hocam aslında bu hikayeleri tek bir hikaye olacak şekilde birbirine bağlamak lazım. Mesela o İbrahim database ile çalışan eticaret sitesi şeklinde bağlanabilirse güzel olurdu. Bu şekilde de bölüm bölüm de güzel ama diğer türlü çok başka bir şey olur.
December 24, 2022, 01:07

  • Gültekin KOMANLI Gültekin KOMANLI
    Bende tam aynı şeyleri düşündüm dün! Madem kurgu yapacağız, dediğiniz gibi olmalı üstadım. Sevgiler. December 25, 2022, 06:50
Arman Berra Arman Berra
Daha uzun ayrıntılı yazılar bekliyoruz Gültekin bey inş. Sizde daha ne anılar vardır ki bilir.
December 23, 2022, 15:48

  • Gültekin KOMANLI Gültekin KOMANLI
    Bu yazı aslında bayağı uzun, henüz ilk bölümdesiniz :) December 23, 2022, 16:36
~

Você está gostando da leitura?

Ei! Ainda faltam 8 capítulos restantes nesta história.
Para continuar lendo, por favor, faça login ou cadastre-se. É grátis!