gkomanli Gültekin KOMANLI

Bakın ön okuma yapanlardan ne tepkiler geldi: Elon MUSK "fabulously fantastic, just publish! do-not-touch-a-word" Johnny DEPP "maan, what was that?" Warren amca ise "its a little bit long, give me some more time, you know i'm old..."


Récits de vie Tout public.

#hacking #bukowski #liar #kabakkafa #heinlein #scalzi #cyberattacks #badmanagement #badmanager #yalancı #alcubierre #schrödinger #hossenfelder
1
2.4mille VUES
Terminé
temps de lecture
AA Partager

Bekliyoruz

Alcubierre Drive ile yeterince enerjiniz varsa bir noktadan diğerine pıt diye varabilirsiniz, ama o bile sizi varolan evrenin dışına çıkaramaz. İyide bu paralel evrene nasıl geçtik biz? Belki geçmedik aynı anda ikisinde birden varız, Erwin Schrödinger babanın zor konuları bunlar. Her ne kadar Sabine Hossenfelder 'özgür irade diye bir şey yok ama canınızı sıkmayın' dese de özgür irade ile farklı seçimler yaptığınızda ona göre diğer evrendekinden farklı sonuçlara ulaşabiliyorsunuz.

Burada yıldız tarihi sanırım 2547.3 olmalı, uzay-zaman bükülünce zor oluyor hatırlaması. Sizin evrende yıldız tarihi kaç?

Değişim zamanı

Yöneticimiz yok, gönderildi. Yenisini bekliyoruz.

Birini buldular, daha önce nerede çalıştı - ne yaptıysa çok beceriksizdi, 6 ay sürmedi ömrü rahmetlinin. Gerçi kendisine verilen sıfır kilometre araçla bol bol keyif yaptı, otomobilden anlarmış, yani en azındanondan anlıyormuş!



Bir süre grup liderlerinden en çok kulis yapanı geçici olarak vekil yönetici yapıldı, idare etmeye çalıştı ve tabii ki beceremedi, yine can sıkıcı gelişmeler...

Derken şirketin dışından başka bir yönetici geldi, bay Kabakkafa.

Bizlere kendini şöyle bir tanıttı; anahtar sözcükler Alman annesi, Andromeda'lı babası, kural, disiplin, dürüstlük, etik (!) U-u-u ilk kez bir yöneticiden bu havalı sözcüğü duyduk... falan filan, çok ilgilenmedik ama kural - disiplin - etik - dürüstlük. Hmmm, böyle yönetici görmedik - duymadık uzayın buralarında.

Ben ertesi gün gidip masasına bıraktım istifamı:

“Bu ne şimdi böyle?”

“Siz kendi adamlarınızla çalışmak istersiniz diye düşündüm, ben de o nedenle istifamı verip size yer açayım dedim”

“Yahu dur biraz, daha geleli 2 gün oldu, biraz sizleri ve ortamı tanısaydım, bu ne acele?”

“Acelesi filan yok, doğrusu neyse o!”

“Lütfen al şunu, yapma bana böyle şeyler, ben senin hakkında iyi şeyler duydum.”

Pekala. Haydi bakalım görelim yeni yöneticiyi.

24 Décembre 2022 16:20 0 Rapport Incorporer Suivre l’histoire
1
Lire le chapitre suivant Cin yönetici

Commentez quelque chose

Publier!
Il n’y a aucun commentaire pour le moment. Soyez le premier à donner votre avis!
~

Comment se passe votre lecture?

Il reste encore 4 chapitres restants de cette histoire.
Pour continuer votre lecture, veuillez vous connecter ou créer un compte. Gratuit!