S
Saleisha


De negentien jarige Diego was arm hij niks. Zijn woon plaats was een vuilnisbelt er lagen overal ouden matrassen verrotte eten en kapotte dingen. Op een laten woensdag middag zag hij iets glimmen in de ondergaande zon het was een ring, maar van wie en hoe komt die rode goude diamanten ring hier ?


Fantaisie Épique Tout public.

#Fantasy
1
2.3mille VUES
En cours - Nouveau chapitre Tous les 10 jours
temps de lecture
AA Partager

Het glimmende ding

De negentien jarige Diego Xenon Jaseh Demons Martinez was arm hij niks. Zijn woonplaats was een vuilnisbelt er lagen ouden matrassen, verrotte eten en kapotte dingen. Op een laten woensdag middag zag hij iets glimmen in de ondergaande zon. Het was een ring , maar van wie en hoe komt die rode gouden diamanten ring hier zoveel vragen ging door Diego's hoofd die hij niet kon beantwoorden. Hij wilt toch weten van wie die ring was en opeens herinnerd hij iets. In de stad Pekolen de hoofdstad van Yssloweveen was een kasteel een groot donker kasteel op de Oversteen
DE HOOGSTE berg van HET LAND.
Diego dacht na moest hij naar de berg of
de VERBLINDELIJKE ring aan keizer Maxim de 3de geven. Hij dacht voor geen seconde na Diego rent uit het dorp naar de stad langs alle grote huizen , na 30 minuten was hij er eindelijk .
Toen wal hij niet eer door de gedachten dat hij de berg moet beklimmen maar er was een sleeplift die gelukking nog deed.
Hij stapte in de sleeplift en al snel was8 hij op de platte stuk van de berg meteen toen hij uit stapte zag een opening van een grot. Diego was hier voor een reden de troon de troon van keizer Hellmount de 8ste . Keizer Hellmount de 8ste hij was de belangrijkste keizer die er bestond in jaren tot er een poging tot moord op hem werd gepleegd , ik zeg poging tot omdat zijn familie geheimzinnig over zijn dood doen. Sommigen mensen zeggen hem gezien te hebben met zijn dochter Elisabeth Hellmount. Diego liep verder en daar was hij de troon der tronen de gouden rand het zachte zwarte kleed die er op lig. Maar het leekt gloed nieuw hoe kan dat ?

26 Juin 2021 12:43 1 Rapport Incorporer Suivre l’histoire
0
À suivre… Nouveau chapitre Tous les 10 jours.

A propos de l’auteur

Commentez quelque chose

Publier!
S Saleisha
My first book Mijn eerste boek
June 26, 2021, 12:46
~