pone-syam1674245985 Pone Syam

Benim adım Mey. 27 yaşındayım. Bir konutun satış pazarlaması olarak çalışmak. Yaşım bir evlilik için oldukça kuruldu. Umarım bu ilişki evlilik düzeyinde devam edebilir. Ama gerçekte. Hepimiz aşkımızın zaman sınırında olmasının nedeni ile böyle sona erdi. Beş yıl çıkarken, evlilik kesinliği yoktur. Aşkımız sona eriyor. Ve bir kadın olarak dezavantajlı hissediyorum. Benim yaşım boşa gidiyor. Yaş arkadaşlarım evlilikleri nedeniyle kavga ettiğinde. Yaşım çocuklarını okula göndermek için bir yer tartışmakla meşgulken, yaşımın sonuna kadar bana eşlik edecek bir prens bulmak için bile mücadele ettim.


Romance Religious or Spiritual All public.

#romantik-Komedi
1
2.3k VIEWS
In progress
reading time
AA Share

Yıldönümü veya veda

Bir ilişkide beş yıl. Geçmiş heyecan ve üzüntü. Bazen bir can sıkıntısı duygusu vardır, ancak şimdiye kadar aşk mücadelesiyle kaplıdır. Eğer bu ilişkide sadece can sıkıntısı hissettiğimi varsayarsam. O güne kadar.

Haris beni bir kafede benimle buluşmaya davet etti. Tanıştığımız ilk yer. O gün beş yıldır bir ilişkimiz var. İlişkimizin anısını anmak.

"Bu ilişkiyi bitirelim," dedi Haris. İlk başta şaşırdım. Bugün bunun yıldönümümüz olduğunu anlayana kadar. Bunu bir şaka olarak görüyorum. Sadece doğum günümüzü anmak için.

"Ben ciddiyim, ilişkimizi sona erdirmek istiyorum," dedi Haris gülümsediğinde. "Bu bir şaka değil," dedi Haris ciddiye. Sessizdim. Açıkça düşünmeye çalıştım.

"Bu ilişkiden bıktım, dedi Haris.

"Herkes can sıkıntısı hissedecek, ama nasıl geçebiliriz," dedim Haris'e.

Haris, "Herkes bir ilişkide can sıkıntısı noktasını geçemez." Dedim.

"Evlendiğinde, can sıkıntısı hissetmek için nemliydi. Evlilik ilişkisini bitirecek misin?" Haris'e sordum.

"Belki sadece seninle bu can sıkıntısı var, bu yüzden seninle evlenmeyi planlamıyorum," dedi Haris. Haris bana baktı. Gözyaşlarımı tutamadım. Savaştığım ilişki trajik bir şekilde sona erdi.

"Her şeye burada başlıyoruz, bu yüzden burada da bitirmek istiyorum," dedi Haris. Ağladım. Ama Haris durumumu umursamıyor gibiydi.

"Biz birlikteyiz. Bu yüzden de iyi ayrılmalıyız, "dedi Haris rahatça. Oysa sadece ağlamaya devam edebilirim.

"Sana yalvarıyorum, ayrılmıyoruz," dedim Haris'e.

"Üzgünüm ... Bu ilişkiyi sürdüremiyorum," dedi Haris.

Koltuğumdan kalktım. Haris'ten uzak durmuyor. Haris bana şaşkınlıkla baktığımı hayal ediyormuş gibi şaşkınlıkla baktı ya da belki de izlediğim romantik bir filmde olduğu gibi Haris'in yüzüne su döküyormuş gibi baktı. Ama hepsi beklenmedikti. Haris'ten önce diz çöküyorum. Kafe'de bulunan bir gösteri olun.

"Soruyorum. Benimle kal. Bu doygunluktan sonra, "dedim Haris'e. Ama yine Haris eylemlerimi umursamadı. Haris koltuğundan kalktı. Beni tek kelime etmeden terk etmek.

Biliyorum, Haris bir şey karar verdiğinde, fikrini değiştirmesi imkansız. Haris yalvararak gururumu düşürmeme rağmen, Haris hala benden ayrılmaya karar verecek.

Son zamanlarda Haris'in kötü tutumunun anlamı bu mu? Bana baktığında Haris'in nefretinin ateşini hissedebiliyordum. Her zaman varlığımdan rahatsız hissediyorum. Bir hikaye paylaşmak istediğimde beni böyle bırakıyorum. Sadece doymuş olduğu için, hepsi böyle biter.

Jan. 21, 2023, 1:42 a.m. 0 Report Embed Follow story
0
Read next chapter Evde ikamet gereksinimleri

Comment something

Post!
No comments yet. Be the first to say something!
~

Are you enjoying the reading?

Hey! There are still 3 chapters left on this story.
To continue reading, please sign up or log in. For free!