armanberra Arman Berra

Bu görevli neden insanların kötü şeyler yapmak için kullanabileceği şeyleri onlara sunuyordu? Bu işe neden girmişti, niye orada? İyi okumalar.


Thriller/Mystery All public.

#görevli #gizem #psikoloji #şaşırtıcı #heyecan-verici
3
2.1k VIEWS
Completed
reading time
AA Share

Sessiz Adım

Kapıyı açtı, içeri girdi. Adımını attıkça bugün acele ile evden çıkarken, her zaman giydiği sessiz tabanlı ayakkabısı yerine, sert tabanlı ayakkabısını giydiğini yürüdüğünde gelen topuk sesi ile fark etti. Görevi gereği sessizce ilerleyebilmeliydi. İnsanlar onun adımlarından çıkan sesi duymaması gerekirdi. Yıllardır bu işi yapıyordu ve alanında profesyoneldi. Gitmek istediği herhangi bir yere veya kişiye sessizce yaklaşabilmesi gerekiyordu. Bunca yıldır İlk defa bugün unutmuştu ayakkabılarını, geri dönüp alamazdı. Kendisine kızıyordu, bir adım dahi atmak istemiyordu. Bugün görevleri en az adımla halletmeliydi.


Dolabını açtı, üzerine görevi sırasında giydiği özel kıyafeti giydi. Sisteme erişim için kendisine özel tahsis edilen bilgisayarı açtı ve tüm bilgiler elinin altında idi. Talepler geldikçe, bu talepler doğrultusunda sessizce teslimatı yapması gerekiyordu. Talepleri sessizce almalı, mümkünse bir kağıda yazı ile yazılıp iletilmeli, konuşarak söylenecek ise de kimsenin duymayacağı şekilde söylenmeliydi. Bu nedenle dudak okuma yeteneklerini geliştirmek için kurslara katılmıştı. Bu da işinde diğer kişilere göre üstün olmasını sağlıyordu.


Odaklandı, sessizliğin sesini duyacak kadar sessizdi, henüz kimse yoktu.

Dec. 18, 2022, 3:18 p.m. 1 Report Embed Follow story
4
Read next chapter Bolton'un Zehri

Comment something

Post!
AN ANO NİM
Nefesimi tuttum, okumaya devam ediyorum :)
December 25, 2022, 10:45
~

Are you enjoying the reading?

Hey! There are still 5 chapters left on this story.
To continue reading, please sign up or log in. For free!