sia Настя Джан

Ця історія про милу, добру, житєрадісну дівчину. Яка з дитинства мріяла стати відомою письменницею, подорожувати по світу, побачити на власні очі своїх улюблених птахів - Альбатросів. Що такого у птахах? Звичайно, люди заздрять їхнім здібностям літати, але тут щось більше. Може, справа не тільки в здатності літати як такої, а й у тому, що вони можуть відлетіти від чогось? Залишити проблеми позаду, бути вільними від кордонів, від очікувань.


Romance Romantic suspense All public.

#["Любов Мрії Сім'я Випробування"]
0
1.6k VIEWS
In progress - New chapter Every week
reading time
AA Share

Я хочу сказати...

Творчість - вона надає нашому житті сенс і красу. Практично всі ми любимо, дивитися на захід сонця або схід, адже це все теж природи творчість. Ми можемо годинами милуватися чудовими картинами Рєпіна або Айвазовського, не менш чарівні архітектурні споруди, до створення яких доклали свою руку найвідоміші люди світу. Я теж людина творча, звичайно, я не створюю скульптури, не зводжу чудові будівлі, не пишу картини, зате я пишу романи! Це теж творчість, якій я присвячую весь свій вільний час. Ви не уявляєте, як це чудово. Це заняття захоплює, і ти не можеш зупинитися, адже з кожним новим написаним рядком у тебе виникає все більше ідей, які все хочеться втілити в життя. Я також дуже люблю читати книги.

Я дуже сподіваюся, що одного разу я теж стану знаменитою, і мої книги любитимуть сотні, а то й тисячі людей. Я хочу вам сказати, що це писати чудово. По-перше, ви розвиваєте себе духовно, стаєте освіченішою людиною.

Автор.

July 13, 2022, 7:53 p.m. 0 Report Embed Follow story
1
Read next chapter 1глава

Comment something

Post!
No comments yet. Be the first to say something!
~

Are you enjoying the reading?

Hey! There are still 1 chapters left on this story.
To continue reading, please sign up or log in. For free!